top of page

S'HA ESTRENAT ESGUERRADES!

Updated: Mar 12, 2019

Diumenge es va estrenar Esguerrades, la nostra última producció en col·laboració amb el Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Boi.


Ahir diumenge 10 de març es va estrenar Esguerrades, la nostra última producció, com a col·laboració amb les activitats programades per l'Ajuntament de Sant Boi pel dia de la dona.


Ha sigut un repte dur-la a escena, doncs és una obra que té la vocació de ser un homenatge a totes les dones que van quedar a la rereguarda durant la Guerra Civil, dones a les quals la història oficialista sovint no ha tingut prou en compte i han quedat silenciades, a la penombra.


A més, tots els fets de la història que s'exposa en aquest espectacle estan basats en vides reals de dones de Sant Boi i Barcelona que, admirablement, van anar recollint les seves vivències a través d'escrits en forma de dietaris, cartes o poemes.


L'espectacle té la complexitat afegida que suposa tenir música en directe amb una petita orquestra de tres músics, juntament amb el valor afegit que això li dóna i el fet de que totes les Bandes Sonores són de composició pròpia, en aquest cas, del director musical de l'obra, en Miquel González. Aprofitem doncs per fer-ne una menció especial i per tornar a agrair, com sempre, la seva apreciada feina.


Com a companyia estem molt satisfets i orgullosos del resultat obtingut, creiem que després de tant d'esforç i de tanta dedicació hem assolit amb escreix l'objectiu que vam plantejar-nos des de bon començament. En aquest sentit, volem fer una menció especial de la Regidora d'Igualtat, la Laura Solís, i de l'Alcaldessa, la Lluïsa Moret, que han confiat una vegada més en nosaltres per encarar aquest repte.


Aprofitem aquest post per agrair també la presència de l'Elisenda Alamany i la valoració tan positiva que ha fet del nostre espectacle.



GRÀCIES!

bottom of page